Latest post of the previous page:
Csomi, multumesc pentru implicare. Acum putem compara rezultatele folosind doua surse diferite.
Moderator: sobe
Latest post of the previous page:
Csomi, multumesc pentru implicare. Acum putem compara rezultatele folosind doua surse diferite.In imagine apare scris: NEM FELEL MEG! = Structura necorespunzatoarelisapet wrote:.
3 In cazul pct.1 marind temperatura interioara la 35 grd C (simuland ca vei avea perete incalzit) apare zona de condens si deci structura devine necorespunzatoare.
lisapet wrote: 2 Daca schimb polistirenul extrudat de 7cm pe unul de 5cm deja apare condens in structura (intre suprafaza zidariei si polistirenul expandat) si peretele nu este corespunzator.
Deacord intr-u totul cu tine, Flavius, dar ne-am facut si noi o idee, caci topicul de fapt se numeste Izolatia interioara pro si contra, nu incalzire in pereti..flavius76 wrote:Programul e bun, dar nu stiu daca simularea cu incalzirea in perete e acelas lucru cu aer in camera incalzit la aceeasi temperatura, cred ca temp peretelui poate fi mai mare in cazul incalzirii prin perete, fata de cazulo incalzirii lui de la aerul din camera.
Cu placere.lisapet wrote:Csomi, multumesc pentru implicare. Acum putem compara rezultatele folosind doua surse diferite.In varianta programului prezentat de Csomi curbele albastra si cea verde nu trebuie sa se intersecteze.
csomi wrote:Cu placere.lisapet wrote:Csomi, multumesc pentru implicare. Acum putem compara rezultatele folosind doua surse diferite.In varianta programului prezentat de Csomi curbele albastra si cea verde nu trebuie sa se intersecteze.
Gigi, eu zic sa incerci sa intri pe acel simulator rusesc in versiunea engleza si te vei descurca ..Gigi wrote:..Merci Csomi, dar nu am inteles nimic:(
lisapet wrote:Deacord intr-u totul cu tine, Flavius, dar ne-am facut si noi o idee, caci topicul de fapt se numeste Izolatia interioara pro si contra, nu incalzire in pereti..flavius76 wrote:Programul e bun, dar nu stiu daca simularea cu incalzirea in perete e acelas lucru cu aer in camera incalzit la aceeasi temperatura, cred ca temp peretelui poate fi mai mare in cazul incalzirii prin perete, fata de cazulo incalzirii lui de la aerul din camera.
Csomi, dupa simularile prezentate de tine, constat ca ambele programe ofera aceleas rezultate, deci este "in regula". ;)