Latest post of the previous page:
http://www.youtube.com/watch?v=Xq0Xj-jycHc" onclick="window.open(this.href);return false;O racketa la 800 gr.
Latest post of the previous page:
http://www.youtube.com/watch?v=Xq0Xj-jycHc" onclick="window.open(this.href);return false;Tot respectul pt cei care au tradus aceasta editura.anduvirgil wrote:Un link de la un prieten....
http://www.scribd.com/doc/132185105/Ian ... %C4%83-TEI" onclick="window.open(this.href);return false;
Ideal ar fi sa ai discuri de fonta pe care sa le folosesti la oale si plita de tabla la prajit/copt direct pe ea....cristimoisuc wrote:A iesit o racheta portabila cu care fac mancare afara (in spiritul verii ) de 2-3 zile. Partea de sus se poate detasa si se poate folosi si discul la prajit.
Aviz "amatorilor de sobe".cristimoisuc wrote: tabla chiar daca e de 4 mm trebuie sa o indrept dupa fiecare utilizare caci se deformeaza.
Capacul de la gura de canal , sa vezi ce bine ies fripturile pe el din cauza inertiei termice mari.cristimoisuc wrote:M-am gandit si eu la asta numai sa gasesc niste fonta caci tabla chiar daca e de 4 mm trebuie sa o indrept dupa fiecare utilizare caci se deformeaza.