Hai dle gio ca pe zi ce treceti imi deveniti tot mai simpatic.
Cu vreo 2 zile in urma ne povesteati cum "hraniti" cazanul dv cu sandvich de carbuni.
Acum vreti sa-l catalizati...
Maine o sa incercati cu pizza sau shaorma din peleti cu tocatura de coceni de porumb...sau mai stiu eu la ce alte combinatii va mai ganditi
Incep sa va invidiez pentru vinul ce l-ati consumat de sarbatori. Trebuie sa fi fost tare bun si astfel cantitatile consumate or dus la asemenea initiative...
La anul impartiti bautura cu prietenii(ma ofer voluntar-daca altii nu gasiti) si poate impreuna brevetam si niste retete exotice de alimentat cazanele, retete pe care sa le precoacem in instalatii cu inductie bozonica pe pat de roca vulcanica structurat cu obsidian monoatomic...
Glumesc bineinteles si sper ca dl gio are simtul umorului acasa si va gusta pamfletul de mai sus.
Sincer, nu pot decat sa admir perseverenta cu care dlui incearca sa faca "biciul" sa pocneasca.
Doamne ajuta si vremuri faine.